Online training – Nieuwe Economie voor beginners

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
50
Begin

Het moet anders. Door het huidige economische systeem putten we onze aarde uit en de kloof tussen arm en rijk wordt alleen maar groter. Hoe komen we tot een verandering? En hoe moet die Nieuwe Economie er dan gaan uitzien?

Deze online training is een eerste kennismaking met de Nieuwe Economie. Je leert over de impact van economie op de aarde en maatschappij. Het neemt jou mee in de transitie die wij met zijn allen kunnen maken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Wat is Nieuwe Economie? In het eerste hoofdstuk onderzoeken we wat economie precies inhoudt en wat we bedoelen met het begrip Nieuwe Economie. 
De transitie naar een Nieuwe Economie Wat is het vertrekpunt en waar willen we naartoe? In dit hoofdstuk gaan we dieper in op de overgang naar de Nieuwe Economie. Hierin zetten we de belangrijkste visies op Nieuw Economisch denken uiteen. 
Jouw positie in de nieuw economie In dit laatste hoofdstuk gaan we voor actie! Wat kan jij bijdragen aan de overgang naar een Nieuwe Economie? En hoe doen anderen dat?

We wensen jou veel plezier en mooie inzichten!

Klik op de titel van het hoofdstuk om te starten.