Trainingen

Train de Trainer – programma

Met ons eerste project – Train de Trainer – ontwikkelden we in 2018 een lespakket over de problemen in de huidige financiële economie en de alternatieve economische ideeën. Aan de hand van een een aantal bijeenkomsten, boeken en readers en online materiaal werden geïnteresseerden opgeleid om presentaties te geven over onze Nieuwe Economie.

Opzet

Het ONE Train de Trainer programma kent een modulaire opzet, dat we het komende jaar (2020) ook via de website van ONE gaan ondersteunen. Op dit moment is een workshop van 1 dag ontwikkeld. Deelnemers aan de workshop kunnen daarna prima zelfstandig presentaties en workshops geven over onderwerpen die raken aan Nieuwe Economie en De Grote Transitie. Door Corona is dit programma nu niet voortgezet. Het is daarom gebruikt als moment om het materiaal te gaan omzetten naar een online variant.

Doelstellingen 2020 en 2021

De deelnemers krijgen in de online workshop inzichten aangereikt en gaan daarbij actief aan de slag met oefeningen. De opzet van de online workshop blijft interactief. Bij ONE willen we namelijk ook weer leren van de deelnemers. Ook stimuleren we alle deelnemers om een onderling netwerk op te bouwen en te onderhouden. We gaan via online bijeenkomsten en ondersteunende online materialen een compleet programma aanbieden.  Zo wordt iedereen ondersteund in het geven van presentaties, workshops of lesprogramma’s.

Deel deze pagina