Diensten

De doelstelling van ONE is om de economie te vernieuwen. ONE doet dat door nieuw economisch denken te stimuleren in het onderwijs, in onderzoek en in de praktijk. Hierbij ontwikkelen we ook diensten die we betaald of gratis kunnen aanbieden. Wij werken aan een aanbod van advies, onderzoek op maat en specifieke trainingen.

Voorlopig gaat ONE op projectbasis werken. Op deze manier kan ONE onafhankelijk blijven en worden we zo min mogelijk gestuurd door de eisen en prioriteiten van structurele financiers

ONE maakt daarbij gebruik van samenwerking met mensen die veel intellectuele en praktische vrijheid waarderen, snel willen en kunnen leren en voor wie financiƫle onzekerheid niet zwaar weegt.

Een platform

ONE is een platform van waaruit verschillende diensten kunnen worden aangeboden. Op dit moment staan wij open voor een vraaggestuurde aanpak: heeft u interesse in een aanbod dat op nog niet beschikbaar is, laat het ons graag weten via de contactpagina. We kunnen dan onderzoeken hoe wij dit vanuit ONE kunnen realiseren.

Deel deze pagina